luni, 16 noiembrie 2015





Huawei lanseaza un acumulator prototip care se incarca in 2 minute.





In cazul in care cineva se intreaba ce s-ar mai putea inventa in materie de surse de putere sau acumulatori, Huawei reinventeaza roata si aduce imbunatatiri substantiale surselor de energie de pe dispozitivele proprii.
Astfel, acumulatorul prototip fabricat de Huawei poate fi incarcat de la o sursa normala de curent pana la capacitatea de 50% in doar 5 minute!
Demonstratia poate fi vazuta pe site-ul producatorului intr-o filmare, alaturi de un cronometru digital pentru a fi verificata autenticitatea continutului.
Acumulatorul are capacitatea de 3000 mAh, se bazeaza tot pe tehnologia litium-ion si se presupune ca va fi pregatit pentru a echipa o noua generatie de telefoane smartphone.
Un alt acumulator similar este testat, insa cu o capacitate de doar 600 mAh, acesta incarcandu-se pana la  68% in doar 2 minute. Cu siguranta acesta nu va fi destinat unui terminal mobil, ci unui smartwatch sau dispozitiv adiacent smartphone-ului.
Compania asigura vizitatorii site-ului ca aceasta metoda nu va imbatrani prematur acumulatorii si tehnologia isi va face simtita prezenta pe piata in cel mai scurt timp.
Paginile demonstrative pot fi accesate la urmatoarele link-uri:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu